Mitt allt

Man vet aldrig vart livet tar en, och aldrig hur man kommer dit.

Idag dog Jónas.

Han ligger stilla i sin säng nu, i landet där han önskade att dö. Hans ögon är slutna, han ser så lugn ut. Det ser ut som om han längtat efter lugnet, nästan som om han ler.

Finaste.

Han kommer alltid att vara en del av mig.

Annonser

24 reaktioner på ”Mitt allt

 1. Jag har svårt med ord men jag har tänkt på er varje dag länge nu, tänkt och hoppats. Jag är så fruktansvärt ledsen för er skull, att ni inte får ha varann i 40 år och mer. Det var inte så här det skulle bli. Kram.

 2. Jag säger som Catarina. Det är så svårt att veta vad man ska skriva. Men du ska veta att jag tänkt på dig, och er den senaste tiden. Jag har berättat för Anders om er. Om hur söta och lyckliga ni är. Och vilken tur det var att ni fann varandra.

  Jag är så ledsen för allt ni inte hann med du och Jonas. Kram.

 3. Jag önskar dig all styrka. Men kom ihåg att det är okej att vars svag. Prata mycket. Gråt mycket. Så fint att han fick sin fru.

 4. Vad fruktansvärt ledsen jag är för er skull. För dig, Jónas och Jónas familj och vänner. Så oerhört tragiskt. 😦
  Det finns inget jag kan skriva som kan få dig att må bättre, så jag ska inte försöka. Nu är det dags att må piss ett tag, det går ju inte att komma runt. Våga känna. Vi är många som står bakom dig och fångar dig om du trillar. Varmaste kramarna till dig. Du vet vart jag finns.

 5. Det finns inga ord som hjälper nu, bara sorg. Tänker på dig, Jónas, era familjer och vänner.
  Finns här, alltid.
  Stora kramar från familjen och mig ♥

 6. Mitt hjärta blöder för er. All kärlek och varma kramar till dig och alla andra anhöriga. Jag vet hur tung sorg är att bära. Var inte rädd för att söka kraft och stöd hos din familj och vänner. Du finns i mina tankar. ❤

 7. Fan, fan, fan!
  Vad orättvist livet är. Jag är ändå så glad att ni träffades, att ni lärde känna varandra och att ni fick känna den lyckan ni känner för varandra!
  Det är ok att känna. Det är ok att skrika. Det är ok att gråta. Det är ok att vara förbannad. Men sen, när du ler första gången efter allt det hemska så är även det ok. Glöm inte det.
  Framförallt: Glöm aldrig att du är hans diamant!

 8. Finaste du, jag vet inte vad jag ska skriva. Ändå vill jag skriva, för tystnad vill jag inte ge.

  Jag har önskat av hela hjärtat att er fantastiska saga skulle sluta på ett annat sätt.

  Alla mina kramar ❤

 9. Älskade du! Tårarna rullar nerför mina kinder… Jag vet inte vad jag skall skriva, för vad jag än skriver ger texten dig inte Jónas tillbaka. Jag tänker på dig. På er. Massor! ❤

 10. Hej!

  Jag känner inte dig, men dina ord träffar mig rakt i hjärtat. Jag är så ledsen!

  Kram Ylva

 11. Tårarna bara rinner. Jag känner er inte men jag känner verkligen med dig. Du ska veta att jag tänker på er.

  Kramar från Ida.

 12. Åh, jag kan inte med ord beskriva känslorna som kommer upp när jag läser det du skriver. Så ofattbart tråkigt och sorgligt.
  Massor av kramar och tankar från mig, Catrine

 13. Jag började läsa några rader men fick sluta, tårarna bara rinner och rinner. Du är den starkaste människa jag någonsin träffat Annika. Jag tänker på dig så.

  Frida

 14. Nu har jag skrivit och raderat det jag skrivit igen säkert 10 gånger… Inget jag skriver blir bra nog och jag kan inte skriva att jag vet hur det känns… Men jag tänker på dig och vet att du kommer ännu starkare genom det! Jonas var helt fantastiskt och han fick säkert ett helt underbart sista år tillsammans med dig! Ta hand om dig och livet är så fruktansvärt orättvist… Stor kram!

 15. Ég sendi þér og fjölskyldu Jónasar mínar dýpstu samúðarkveðjur og megi góður Guð senda ykkur styrk! Beklagar sorgen så oerhört djupt Annika och mina tankar går till dig och Jónas familj!
  Tänder ljus för min gamle vän Jónas, en guldklimp till människa och önskar att du en dag finner frid i hjärta & själ.

  /Jón Kjartansson

 16. Kram okända vän. Så berörande, så fint och innerligt skrivet. Minns att så stor glädjen varit när någon föds, lika stor är sorgen när någon tas ifrån oss. Konsten att gråta med dem som gråter och skratta med dem som kan det berikar oss även om det gör ont. Tack att du delar dina tårar med oss!// om du orkar, läs min juldagsblogg// annaenglund.se

 17. Jag tänker på dig fina du, det är så orättvist, så fruktansvärt orättvist. Jag ska tända ett ljus för dig och Jonas ikväll, ett ljus för er kärlek, för Jonas som lever så starkt i ditt hjärta och som bärs i din själ, ljuset ska få lysa för er vackra kärlek, den kärlek du beskrivit så fint för alla oss som läst och kommer att läsa din fina blogg. Varma kramar Maria

 18. Annika, jag beklagar verkligen sorgen. Din blogg är oerhört stark och fint skriven. Den berör ända in i själen. Kram Akki

 19. Jag vet inte vad jag ska säga för jag vet att inga ord räcker till just nu. Men jag vill ändå att du ska veta att jag tänker på dig och tycker du är fantastisk som på något vis kommer ta dig igenom det här. Massor av kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s